Lapoint surfcamp

Då har ytterligare en hel vecka passerat här nere på Bali. En underbar vecka med massa surf. Efter 5 surflektioner under veckan är jag helt slut i kroppen och alla muskler. En massage passade perfekt som avslut. 
Att surfa var inte riktigt så lätt som vi hade tänkt oss. Efter många kallsupar, en hel del kullerbyttor, några brädor i huvudet och som avslutning lyckas man ju bli bränd av en brännmanet också. Men vad gör det när man fått lära känna underbara människor och haft det hur bra somhelst. Våran surflärare var också helt suveränt duktig på att lära ut. Somsagt så var det inte helt lätt att hålla balansen på brädan och riktigt svårt att ta de stora vågorna lite längre ut så jag försökte hålla mig till de mindre vågorna längre in. Armarna har helt klart fått väldigt mycket träning denna veckan av allt paddlande när man ska ta sig ut över alla vågor. Jag måste säga att man känner sig riktigt cool när man paddlar och sedan paddlar ännu fortare, ställer sig upp på brädan och sedan bara glider man på vågen ända in mot stranden. Sedan kollar man på alla balineser som är proffs på att surfa och då känner man sig inte lika cool längre haha...
 Vi har bott i en villa i Bingin där det är väldigt lugnt och skönt, men nästan varje morgon har vi gått upp kl 6 för att käka frukost och åka upp till Legian där vi surfat varje dag. Vi har även hunnit med och fira Norges nationaldag 17:e maj med massa olika lekar och drickspel. På våran vilodag i fredags hyrde vi moppe och körde runt i området, till två olika stränder och avslutade dagen på en mysig liten restaurang med utsikt över havet och den fantastiska solnedgången. I söndags avslutade vi surfveckan med en riktigt bra utekväll på Single fins som är typ det enda stället att festa på nere vid Uluwatu, det blev mycket dans och några tequilashots och även bad i poolen när vi kom tillbaka till villan kl 3 mitt i natten. En lyckad kväll helt enkelt.
I måndags när vi käkat vår sista frukost i villa Kanda hill och sagt hej då till alla surfare tog Eric och jag en taxi upp till Canggu igen. Eric har ett par kompisar som hyrt en villa tillsammans så ytterligare en gång flyttar vi från en superfin villa till en annan. Vi har sovit där 2 nätter och haft två riktigt lyckade fester. 
Nu är det iallafall slut på det lyxiga villa-livet och dags att återgå till hostel-livet. 
Idag har vi alltså lämnat Canggu och istället tagit oss vidare till Gili trawangan. En liten fin paradis ö utan bilar och vägar här har vi tänkt att spendera ett par nätter.

Tyvärr så är wi-fi på vårt hostel återigen det sämsta ever så inga bilder till detta inlägget ikväll...



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback