En paradis ö

Vi har haft en fantastisk vecka här i Kambodja, kollat på Angkor wat, besökt en by som är byggd på vatten, festat på bargatan i siem reap, tagit oss ner till ön Koh rong och spenderat ett par dagar här på denna fantastiska paradisö.
På stranden koh touch är de bra fest för backpackers, så de första dagarna tillbringade vi här. Där musiken aldrig tystnar och folk aldrig tröttnar på att festa.
Efter ett par dagar kände vi att vi behövde få sova ut ordentligt så vi tog våra väskor och vandrade över till en annan strand där det är lugnare (eller ja vi hade planerat att vandra till long beach men hamnade lite fel) vi kom ut på en helt annan strand så vi tog en båt tillbaka och åkte runt till andra sidan istället. Vi hittade en fin bungalow som vi bodde i en natt för 15 dollar. Och så skönt det var att komma till ett lugnare ställe där vi bara kunde slappna av på stranden äta god mat och sola och bada!  Jag behöver inte säga så mycket mer om denna fantastiska strand utan den ser ut precis så som på bilderna, vackrare strand får man leta länge efter!
Vi stannar en natt i Shianoukville och sedan är planen att bege oss vidare till Vietnam.



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback