Muay thai

För ett par dagar sedan hyrde vi moppe på koh tao för att ta oss runt på ön och se lite andra fina ställen, precis när vi skulle åka iväg börjar det ösregna. Tack och lov slutade det efter ca en kvart och vi kunde dra iväg med moppen. Vi åkte till en strand som heter shark bay, hur fint som helst med turkost vatten, tyvärr lite grumligt så vi skippade snorkling, vi hade hört att man kunde se små hajar där om man har tur, så de va lite tråkigt att inte vattnet var klart. Vägarna på Koh tao är inte de roligaste att köra på, tack och lov har jag ju Pernilla som skötte körningen galant. Riktigt branta backar upp och ner med hålor i vägen osv, lite som en berg och dalbana ungefär.
En dag tog jag taxibåt över till den lilla ön som ligger precis bredvid koh tao den heter Koh Nang yuan, det kostade 100 bath att få gå iland på ön, det är ca 25 SEK. Sanden var kritvit och vattnet var helt kristallklart. Det fanns även en underbart fin viewpoint man kunde gå upp till, dock var det väldigt mycket folk där uppe.
Annars har vi mest haft lata dagar på stranden, käkat god mat, kollat på solnedgången, kollat på eldshow på kvällarna, spelat ett antal matcher beerpong, gått pubrunda och massa mer roligt. Koh tao är verkligen en ö med härlig atmosfär, kan rekommendera alla att åka dit. 

Idag har vi då tagit oss vidare till nästa ö som är Koh Samui. Vi har checkat in på ett bra hostel som heter Hello backpacker Samui hostel. Vi betalar bara 200 bath per natt i dormroom, ca 50 SEK. Vi lämnade Koh tao tidigt imorse så vi har haft halva dagen att spendera här på Samui så vi passade på att köpa en varsin biljett till kvällens muay thai match. Det var riktigt kul att se, biljetten kostade 1500 bath så det var ganska dyrt men är man i Thailand måste man verkligen gå på en sådan här match någon gång, det är helt klart värt de. Det var väldigt roligt att en av fighterna var mellan två tjejer, en tjej från tahiland och en från England. Totalt var det 7 olika fighter och i en av matcherna fick en kille bäras ut på bår då han fick ett rejält slag i huvudet.

Lyckas inte ladda upp några bilder för tillfället så får försöka fixa det imorgon istället, kram och godnatt!  



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback